O nama

Picerija Leone – EST. 1994

Pice na kilo, pice na tone, nudi Vam Vaša picerija Leone.

Pricerija ”Leone” je brend u ugostiteljstvu sa bogatom tradicijom o kojoj pričaju naši kupci već treću deceniju od čak 1994. godine. Svaka naša pica, piroška ili sendvič napravljeni su sa ljubavlju i imaju poseban pečat picerije  ”Leone” tako već punih 27 godina smo deo najlepših proslava i ostalih ukusnih trenutaka naših kupaca i njihovih porodica.

Tajna naše pice i razlog zašto smo sinonim za ukusnu picu i trajemo blizu tri decenije su pre svega najkvalitetniji sastojci, zatim naši profesionalni pica majstori sa bogatim iskustvom, kao i brza usluga koja je zaštitni znak našeg poslovanja godinama. Jedni smo od retkih koji imaju sopstveno organzovanu dostavu pa možemo da garantujemo pored vrhunskog kvaliteta naše hrane i brzu dostavu iste u specijalizovanom pakovanju, na obe smo lako navikli naše drage kupce koji se uvek rado vrate po još i toplo nas preporuče.

”Leone” picerija – EST. 1994 nastavlja da ulaže u svoje poslovanje na moderan način. Za svoje kupce pokrenuli smo Online web aplikaciju za naručivanje hrane ili preuzimanje u saradnji sa poznatom MC Group, grupacijom koja je inovator na polju online food sistema, softvera i marketing strategija. Aplikacija je povezana sa našom dostavom, naši kupci sada mogu putem telefona ili laptopa online da naruče sve iz naše ponude, kao i najnovije proizvode.

U sladu sa modernim konceptom poslovanja, naš novi objekat biće opremljen sa najmodernijom opremom uz pečat originalnog rešenja enterijera našeg arhitekte i u skladu sa filozofijom našeg poslovanja. ”Leone” picerija – EST. 1994 je brend od koga se uvek očekuje više. Naručite i Vi online, kao gost našeg sajta picu klikom na link:

www.picerijaleone.com/meni

Količine nisu ograničene, jer kao što naš slogan kaže pice na kilo, pice na tone, nudi Vam picerija Leone.

Info box


Opcija online naručivanja trenutno nije u funkciji do otvaranja na novoj lokaciji u ulici Vojvode Putnika. U digitalnom meniju možete pogledati kompletnu ponudu, a sve narudžbine vršiće se putem telefona 034 333 273. Hvala na razumevanju.

This will close in 45 seconds

X